Persoonlijke ontwikkeling

 

Om je Persoonlijke Ontwikkeling (PO) of groei te stimuleren kun je werken aan jouw thema's in de verschillende levensgebieden, 

aan je emoties, aan je behoeften, jouw wensen en aan de vitaliteit in jezelf.

Je bent van harte welkom.

Vaak is er een 'link' met de ervaring op dit moment en de uitdaging waarvoor je staat, maar ook als je je slachtoffer of dader voelt over een bepaalde gebeurtenis en ervaring kun je met persoonlijke ontwikkeling leren om hier anders in te komen staan.

Voor de ontwikkeling en het stimuleren van de expressie van bepaalde gevoelens en emoties is dit zeer geschikt.

Welke grens is overschreden of welke behoefte of wens is niet vervuld? Wat is je pijn of verdriet?

Uitgegaan  wordt van het al ontwikkelde deel in jezelf, je kwaliteiten en van het positieve of negatief denken over  jezelf. Door het 'positieve' te stimuleren wordt het makkelijker om vandaar uit het nog 'onbekende' in jou te ontdekken van je 'schaduwzijde', wat je meer in balans, in je kracht en in de stroming 'flow' van het leven brengt.

Ook indien klachten niet met Kortdurende therapie voldoende kunnen worden verminderd, kunnen je klachten ook langs deze weg worden benaderd.

 

Behandeling:

Behalve de 'Evidence Based' technieken uit de Kort durende therapie kunnen ook andere technieken worden toegepast, waaronder

Verbonden adem- , Innerlijk Kind (IC)- en Emotioneel lichaamswerk (ELW), Systemisch werk (Familie- en Organisatieopstellingen) en Trauma Release.

Deze sessies worden niet vergoed door verzekeraars.

 

Contact:

Voor informatie of een intakegesprek zie de contactgegevens op pagina 'Over Bionitiatief, Norman Brons'